Skip to main content
Oferty upsell po zakupie edytują pierwotne zamówienie i nie tworzą osobnego zamówienia. Oferta upsell po zakupie utworzy wstrzymanie realizacji na maksymalnie 60 minut. Wstrzymanie kończy się, gdy tylko klient zaakceptuje lub odrzuci wszystkie oferty albo gdy skończą się liczniki czasu ofert. Zamknięcie karty przeglądarki to jedyny przypadek, w którym wstrzymanie nie kończy się wcześniej — nie ma sygnału, że klient odszedł, więc zamówienie pozostaje w statusie On Hold aż do wygaśnięcia wstrzymania. Szczegółową dokumentację dotyczącą realizacji zamówień znajdziesz w tej sekcji naszej dokumentacji.